Trond Fidje
Foto: Felleskjøpet Agri

Trond Fidje ny direktør for detaljhandel i Felleskjøpet Agri

22. mai 2020

Trond Fidje er ansatt som direktør for Detaljhandel Norden i Felleskjøpet Agri, opplyser selskapet i en pressemelding. Fidje er den andre direktøren som blir ansatt i FKA etter at konsernsjef John Arne Ulvan måtte gå av i mars. Line Hildonen Ramstad ble nylig ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør. Terje Johansen er konstituert konsernsjef i selskapet.

 

Fidje har vært konstituert direktør Detaljhandel siden høsten 2019, og har nå takket ja til å overta stillingen permanent. – Etter fem spennende år i divisjon Landbruk med god utvikling, håper jeg å kunne bidra til lønnsom vekst i Detaljhandel fremover, sier Trond. 

 

Trond sier videre at det er veldig mange gode initiativ på gang innen Detaljhandel og at Felleskjøpet har stort potensiale i ett krevende marked. Han ser frem til å fortsette utviklingen videre sammen med dyktige kollegaer.  

 

– Vår største styrke innen detaljhandel er å utnytte våre kjerneverdier og sterke merkevare til å bli Nordens beste faghandel for bonden, øvrige proffkunder og forbrukere. Vi har stort potensiale i å treffe bondens behov enda bedre, og samtidig utnytte vår unike mulighet til å formidle «det bonden kan» enda mer målrettet mot hage- og kjæledyrkunden, forklarer han.  

 

Samtidig er Fidje klar på at vi har noen utfordringer som vi må ta tak i for at vi skal løfte denne delen videre i fremtiden.  

– Vi må endre og omstille oss raskere, i takt med markedet, og bli bedre på å innrette oss etter bondens og forbrukernes behov. Det vi gjorde i går er ikke nok i morgen. Samtidig må vi ta vare på og gjøre mer av det vi lykkes med, slår Fidje fast. 

Kilde: Pressemelding fra Felleskjøpet Agri.