Terje Wester
Foto: Fatland

Terje Wester ønsker avløsning som konsernsjef i Fatland

26. januar 2021

Terje Wester har informert styret om at han ønsker å bruke all tid på å lede Fatland Jæren AS, og bedt om at styret starter arbeidet med å finne en ny konsernsjef. Han blir stående i stillingen som konsernsjef til en ny person er på plass.

Terje Wester har jobbet i Fatland siden 1987, og vært konsernsjef i Fatland fra 2008. Denne stillingen har han kombinert med daglig ledelse på Fatland Jæren.

På denne tiden har Fatland-konsernet hatt kraftig vekst, fra en omsetning på 1,99 milliarder i 2008 til 5,5 milliarder i 2020. Selskapet sin posisjon hos både kunder og bønder er betydelig styrket, og Fatland er den klart største privateide kjøttbedriften i Norge.

Dette er et lagarbeid fra mange flinke medarbeidere og aktive eiere, og Terje Wester er glad for å ha vært med på denne betydelige utviklingen.

På Fatland Jæren AS har omsetning passert 2,2 milliarder, og anlegget er nå det største slakteriet i Rogaland. Det er også det anlegget i landet som er størst på storfeskjæring. I tillegg er det bygd opp en stor og moderne produksjon av pinnekjøtt og spekemat, som også blir utvidet i 2021.

Kilde: Fatland.no