Skjermdump fra Facebook- siden til AK-maskiner
Skjermdump fra Facebook- siden til AK-maskiner

Status etter konkursen i A-K Maskiner

18. juni 2022

Landbruk24 har i ettermiddag mottatt en e-post fra advokat Nils Holger Koefoed på vegne av Bjørøy Handel AS. Han opplyser at avdelingene i Steinkjer, Tynset og Hokksund er solgt, på de andre avdelingene blir det konkurssalg fra mandag.

Siste: Ålgård Landbrukssenter blir landsdekkende inntil videre

Her er hele e- posten fra advokat Koefoed:

Viser til tidligere kontakt vedrørende konkursene i A-K Maskiner AS, A-K Western Maskiner AS og A-K Traktorhuset AS.

Som kjent ble virksomhetene solgt fra konkursboene til Bjarøy Handel AS. Bjarøy Handel AS har jobbet intenst med å finne mulige interessenter til en eller flere avdelinger i A-K Maskiner. Det har vært mange henvendelser og mye forhandlinger. Det er en glede å meddele at man har lykkes med å selge avdelingen på Steinkjer til Retro DA/Maskin og Fritidssenteret på Bjugn. Avdelingen på Tynset solgt til Fron traktor service på Vinstra og avdelingen på Hokksund er solgt til Rørholt Maskin AS. Alle tre blir HCP forhandlere. Alle tre vil i fremtiden bistå tidligere kunder med service, reparasjoner og salg.

De øvrige avdelingene har man ikke lykkes med å selge videre og der vil det bli tidenes Konkurssalg i alle avdelinger fra og med mandag kl. 10. Butikkene er stappfulle av flotte varer og alt skal vekk på kortest mulig tid. Dette vil gjelde på følgende utsalgsteder: Fannrem, Stjørdal, Kløfta, Ørsta, Førde, Vinstra, Stange, Hønefoss, Voss, Grong, Berg, Gjøvik, Haugaland, Skien, Bergen, Leknes, Bjørkelangen, Rakkestad, Bardufoss.

 Når det gjelder kunder som har ting på reparasjon eller service fra før konkursåpning så er det bare å henvende seg til avdelingen de har innlevert til så vil avdelingen tilstrebe å sluttføre reparasjonen.