Ammekyr
Foto: Tyr

Per Sigve Lien ny daglig leder i TYR

19. juli 2020

Per Sigve Lien er ansatt som dagligleder i TYR. Lien kommer fra stillingen som medlemssjef i TINE og overtar etter Oddbjørn Flataker som går av med pensjon.

Styreleder Erling Gresseth hadde fredag gleden av å presentere Oddbjørn Flatakers etterfølger.

Flataker slutter i TYR etter oppnådd pensjonsalder, og det har i vår gått en prosess i forhold til å finne hans etterfølger. Styret nedsatte et ansettelses utvalg bestående av leder Erling Gresseth, Per Øivin Sola og Ann Kristin Nes. Dessuten har de hatt hjelp av rekrutteringsselskapet Visindi.

Det var et stort antall søkere, i tillegg til at en anmodet enkelte om å søke stillingen. Dette skapte et godt grunnlag for å finne den rette kandidaten. Avtale er i disse dager undertegnet av Per Sigve Lien som ny dagligleder i avls og interesseorganisasjonen TYR. Lien er 54 år og kommer fra stillingen som medlemssjef i TINE. Han gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i TYR. «Og vi i TYR gleder oss til å bli godt kjent med Per Sigve» sier Gresseth. Oddbjørn Flataker har sagt seg villig til å være i stillingen frem til Lien kan starte opp, det blir senest 01.11.20

«Flataker har gjort en enorm innsats for TYR siden han ble ansatt i 2012, og det blir ikke bare lett å etterfølge han. Men ansettelses utvalget har tro på at Lien skal klare dette. Uansett må han finne sin veg og måte i vår organisasjon. Vi ønsker Per Sigve lykke til og velkommen!» avslutter Gresseth.

Kilde: Tyr.no