Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Ombudstvedt går av som konsernsjef i Norske Skog

27. april 2023

Sven Ombudstvedt går av som konsernsjef i Norske Skog og etterfølges av Tore Hansesætre. Hansesætre tiltrer i stillingen 1. juni.

Ombudstvedt trer tilbake etter mer enn tolv år som konsernsjef, skriver selskapet i en pressemelding.

– Norske Skog er nå i en solid finansiell posisjon og trer inn i et meget voksende europeisk emballasjemarked. Jeg ønsker Tore og Norske Skog alt vel i en spennende fase for selskapet, sier Sven Ombudstvedt.

Sven Ombudstvedt ble konsernsjef i Norske Skog i 2010.

– Jeg vil takke Sven Ombudstvedt for den solide jobben han har gjort som konsernsjef i Norske Skog i mer enn et tiår. På Svens vakt har Norske Skog restrukturert balansen, forbedret konkurransekraften og evnet å omstille seg, noe som også vises i selskapets finansielle resultater», sier styreleder Geir Drangsland.

Tore Hansesætre har mer enn 13 års erfaring i Norske Skog og er i dag konserndirektør for strategiske prosjekter. Han leder arbeidet med å etablere Norske Skog som en ledende uavhengig produsent av resirkulerbart emballasjepapir.

– Norske Skog er et fantastisk selskap med over 2.100 kompetente ansatte, med mange muligheter foran seg. Jeg er veldig motivert til å lede Norske Skog videre i å realisere disse mulighetene, samtidig som vi holder trykket oppe på kontinuerlige forbedringer i eksisterende drift, sier Hansesætre.

– Tore kjenner Norske Skog og industrien veldig godt. Han har bred erfaring og kan vise til imponerende resultater, inkludert det å etablere nye inntektsstrømmer for Norske Skog, sier styreleder Drangsland.

(©NTB)

[email protected]