Mani Hussaini
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Mani Hussaini til Matprat

20. november 2018

Mani Hussaini er ansatt som samfunns- og myndighetskontakt i Opplysningskontoret for egg og kjøtt (MatPrat).

Hussaini har nylig gått av som leder i AUF, et verv han har hatt siden 2014. Før dette arbeidet han blant annet i Utenriksdepartementet og i Oslo kommune. Han har en bachelor i statsvitenskap, samt en mastergrad i teknologi, innovasjon og kunnskap, begge fra Universitetet i Oslo.

– Vi er veldig glade for å få Mani på laget. Med sin bakgrunn fra organisasjons- og samfunnsliv vil Mani være med å styrke MatPrat’s generelle dialog og samhandling med forbrukerne og storsamfunnet om hvordan vi jobber på vegne av den norske bonden, sier Dag Henning Reksnes, direktør i MatPrat.

Hussaini vil også være sentral i satsingen vår innen samfunnstemaene; bærekraft, dyrehelse og humanhelse. Dette er viktige temaer norske forbrukere er opptatt av og som mange organisasjoner har på sin dagsorden. Med den avstanden som har oppstått mellom norsk matproduksjon og mange forbrukere, ønsker vi i MatPrat å bidra til å bedre innsikten fra og i samhandling med storsamfunnet om hvordan matproduksjon skjer.

– Jeg ser frem til å jobbe for den norske bonden og være med å vise verdien av norske arbeidsplasser og norsk matproduksjon. MatPrat er en folkekjær merkevare og det blir utrolig spennende å videreutvikle organisasjonen. Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben og starter denne uka med å besøke bønder, slakterier og foredlingsbedrifter, avslutter Mani Hussaini.

Kilde: Pressemelding fra Matprat.