Jan Ove Melby og Kristin Malonæs
Foto: Geno

Kristin Malonæs ny direktør i Geno SA

2. desember 2019

Kristin Malonæs har takket ja til jobben som adm.dir. i Geno. Hun begynner i Geno SA 1. mars 2020.

Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge, og er leder for Customer Operations. Kristin har bred styreerfaring og har tidligere vært direktør for Innovasjon Norge Hedmark. Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI.

– I Geno jobber vi hele tiden for å være førstevalget til den norske bonden. Geno sin visjon er «Avler for bedre liv» der utvikling og avl på Norsk Rødt Fe (NRF) er vårt viktigste bidrag, sier styreleder Jan Ole Mellby. – Det har vært viktig for styret at den nye administrerende direktøren har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte. Videre er det en fordel å kjenne kundene og markedet til Geno og datterselskapene, spesielt med tanke på økt internasjonalisering av selskapet. – Vi ønsker Kristin Malonæs velkommen som ny adm.dir. og gleder oss til å samarbeide med henne.

Ser fram til nye oppgaver

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno, og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Geno har gjennom et langsiktig målrettet arbeid en helt unik posisjon i markedet, hvor internasjonale kunder i stadig større grad etterspør Geno sine produkter. Det blir viktig for meg å legge rammene til rette for at Geno skal kunne fortsette sin gode utvikling og styrke sin posisjon internasjonalt, sier påtroppende adm.dir. i Geno, Kristin Malonæs.

– Kristin Malonæs tiltrer stillingen som administrerende direktør i Geno SA 1. mars 2020. Nåværende adm.dir. Sverre Bjørnstad fratrer ved nyttår og fram til mars fungerer økonomisjef Lars Skramstad som daglig leder i selskapet, avslutter styreleder Jan Ole Mellby.


Kilde: Pressemelding fra Geno