Beate Menes Didriksen. Foto: Norsvin
Beate Menes Didriksen. Foto: Norsvin

Går fra Norsvin til Nortura

8. desember 2021

Beate Menes Didriksen er ansatt som ny tilførselsleder i tilførselsområde Øst i Nortura. Hun er nå styreleder i Norsvin, men sier til Landbruk24 at hun har meddelt valgkomiteen at hun ikke tar gjenvalg.

-Jeg har måttet gjøre et valg, og har etter en helhetsvurdering meddelt valgkomiteen i Norsvin om at jeg ikke tar gjenvalg.Jeg starter ikke i Nortura før 1. april, etter årsmøtet i Norsvin er gjennomført.
-Jeg er lei for at det bare ble et år som styreleder i Norsvin, men samtidig har jeg sittet i styret siden 2014, så jeg føler jeg har fått bidratt og gjort en jobb for norske svineprodusenter, sier Menes Didriksen til Landbruk24.

– Vi kjenner Beate som en dyktig, engasjert og positiv dame, som evner å spre entusiasme og engasjement blant de hun jobber sammen med, og for de oppgavene og utfordringene hun tar tak i. Vi gleder oss veldig over å få Beate med på laget, og vi er trygge på at hun vil tilføre oss solid fag- og lederkompetanse, sier leder for tilførsel og rådgivning i Nortura, Karin Røhne.