Andrè og Åge (3)

Fjøssystemer kjøper Steinar Myhre AS

29. juni 2022

Byggentreprenør Steinar Myhre AS har solgt 75% av virksomheten til eierne av Fjøssystemer Gruppen, Stenumgård Eiendom AS. Dette er et strategisk grep som vil styrke begge parter, sier konsernleder i Fjøssystemer Gruppen, Andrè Stenumgård.

For oss vil dette være en styrke på mange måter, sier konsernleder i Fjøssystemer Gruppen, Andrè Stenumgård. Alle våre selskaper vil hente synergier i en større gruppe. For oss betyr denne investeringen vi får del i den verdifulle kompetansen som Steinar Myhre har opparbeidet seg mange år. Virksomheten til Myhre står foran et generasjonsskifte og slik sett er timingen bra. Steinar Myhre AS skal drive som tidligere og alle ansatte blir med videre. Steinar Myhre Holding AS vil eie 25% av selskapet, sier Stenumgård.

Steinar Myhre AS eier 50% av Midt-Norsk Bygg og Eiendom og Hårr Snåsa Betong. Virksomhetene jobber henholdsvis med bygging i stål og sandwich og produksjon av betongelementer. Steinar Myhre AS hadde en omsetning i 2021 på ca. 200 millioner og jobber over hele landet.

Vi har tidligere hatt mye samarbeid med Steinar Myhre og lært å kjenne selskapet som en dyktig og seriøs aktør. Vi har stor tro på fremtidens landbruk og vet at det skal bygges mye over hele landet. Sammen med Steinar Myhre AS vil Fjøssystemer Gruppen bli enda mer komplette, samtidig som kapasiteten øker. Avtalen ble signert sist mandag og jeg har mange spennende tanker for fremtiden, avslutter Stenumgård.

Selve transaksjonen vil bli gjennomført i midten av januar 2023. Frem til da skal Steinar Myhre AS drives som i dag.

 

Kilde: Pressemelding fra Fjøssystemer