Brannbil
Illustrasjonsbilde Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Fjøs brant ned i Bjugn

22. mai 2018

Fjøset til Morten Mandal i Bjugn brant ned i natt. – Jeg ble vekket av at alarmen ulte. Jeg sprang inn på rommet hvor brannvarslingssystemet befinner seg, og da så jeg ut av vinduet. Da var det allerede et hull i taket på fjøset, sier han til Adressa. Det var heldigvis ingen dyr i fjøset.

Til vanlig er han brannkonstabel ved Ørland hovedflystasjon. Tirsdag morgen måtte han selv ringe 110.
– Da jeg kom ut og fikk se fjøset, var det et flammehav som møtte meg. Det var skikkelig fælt å få det så nært innpå seg, sier han til Adresseavisen.
– Fjøset var tomt, vi hadde griser tidligere. Det var meningen å ha sauene våre inn i fjøset til høsten, sier han stille.

Les mer og se bilder i Fosna-Folket