Foto. FKA
Foto. FKA

Felleskjøpet Agri tilbyr leie av traktor

4. mars 2021

Nå kan du leie en traktor eller en maskin på Felleskjøpet. Du kan leie per dag ved korttidsleie eller opptil 2 år av gangen ved langtidsleie.

Felleskjøpet Agri lanserer i dag to typer leie av traktorer og anleggsmaskiner for bønder, entreprenører, kommuner og andre som har kortvarige behov. – Dette er en del av den nye delingsøkonomien, hvor vi gir muligheter til å redusere kapitalkostnadene og miljøbelastningene for den enkelte, sier Frode Dahl, direktør maskin i Felleskjøpet Agri.

Det finnes to varianter av leie, korttidsleie og langtidsleie. På nettsiden maskinutleie.felleskjopet.no finner vi i dag eksempler på maskiner som er tilgjengelig for korttidsleie, tre John Deere traktorer, to Avant-minigravere og en Cat minigraver. Flere maskiner kommer etter hvert.

Rabatt allerede fra dag to

Du velger kanskje en John Deere 6090M med laster og 114 hk. Du kan velge om du vil hente maskina på Kløfta, eller om du ønsker den tilkjørt. Leien for denne traktoren er kr 2700,- inkludert merverdiavgift for den første dagen, men hver ekstra leiedag dag gir rabatt. For 4 uker er  prisen kr 1 330,- pr dag inkludert mva., og skal du leie for 2 måneder eller lengre kan du be om et tilbud. 

Leien av en maskin inkluderer 5 timer bruk pr døgn eller 25 timer bruk på en uke. Hvis du vet at du vil bruke maskinen mer enn dette, kan du for denne traktoren velge å forhåndsbestille urefunderbare timer til kr 350,- inkludert mva. Eller du kan velge etterfakturerte overforbrukte timer til kr 425,- inkludert mva., hvis du er usikker på hvor mye du vil kjøre. Disse prisene kan du sammenligne med prisene for maskinleie i fagpressen. Norsk Landbruk oppgir kr 400 – 1000 pr time i leie for en traktor med fører eks mva. 

Vinterdekk er påmontert på vinterstid, og forsikring og service er inkludert. Du kan også velge tilleggsforsikring, om du vil redusere egenandelen ved en evt. skade på maskinen. Og du kan booke maskinen akkurat når du vil, så lenge den er ledig. 

Ta kontakt om langtidsleie 

Felleskjøpet har tilgang på et stort spekter av maskiner, og kan tilby langtidsleie på mange av disse produktene. For leieperioder fra 6 måneder kan vi levere maskin og utstyr akkurat tilpasset ditt behov. Det finnes også muligheter for å få kjøpt utstyr man har leid, hvis det blir aktuelt. 

Kilde: Pressemelding fra Felleskjøpet Agri