Skjermdump fra Facebook- siden til AK-maskiner
Skjermdump fra Facebook- siden til AK-maskiner

Bjarøy Handel As har kjøpt AK-Maskiner

10. juni 2022

Facebook- sidene til AK-Maskiner i Steinkjer er det lagt ut en melding om at Bjarøy Handel AS har kjøpt AK- Maskiner fra konkursboet. – Det er riktig at Bjarøy Handel AS har kjøpt dette, bekrefter leder i Bjarøy Gruppen, Kim S. Jensen, til avisa GD – som omtalte saken først.

Følgende melding er lagt ut på Facebook-sidene til AK- Maskiner på Steinkjer.

“Bjarøy Handel AS, et selskap i Bjarøy-gruppen, har i dag kjøpt virksomheten i A-K Maskiner AS fra konkursboet, og jobber nå med å legge til rette for at flest mulig eller samtlige butikker og verksteder vil være i drift så snart det lar seg gjøre. Kunder som har spørsmål om varer de skal hente som de har kjøpt, levert inn for reparasjon e.l. bes om å henvende seg til det aktuelle utsalgsstedet/verkstedet. Bjarøy Handel AS vil tilstrebe å fullføre de ordrene som lå inne før konkursåpning og som lar seg oppfylle så snart det lar seg gjøre.”

Daglig leder ved AK-Maskiner avdelingen på Gjøvik Tor Majorstuen sier til OA.no at oppkjøpet av virksomheten sikrer driften videre og skaper trygghet for både ansatte og kunder.

– Dette er gode nyheter for deler av virksomheten, for de ansatte og for kunder som har maskiner inne på verkstedet hos oss. Nå vet vi at vi kan fullføre service og reparasjoner slik at maskinene kommer ut på jordene igjen, sier Majorstuen til OA.no

På sine nettsider opplyser Bjarøy at de driver blant annet med kjøp og salg av konkursbo.

Det var i går det ble kjent at styret i AK-maskiner hadde begjært oppbud.

Les mer i Nettavisen

Kilder: Trønder-Avisa, GD og OA.no